1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Holisti testaa: Luomutalli.fi

Luomutalli.fi testissä. Holisti kertoo kokemuksia verkkokaupasta.Holisti.fi aloittaa nyt pienen julkaisusarjan, jossa testissä ovat hyvinvointialan verkkokaupat. Tuotteita on tullut tilattua sen verran monesta paikasta, että kokemuksia verkkokaupoista riittää vaikka muille jaettavaksi. Ensimmäisenä testissä on Luomutalli.fi

Luomutalli – esittely

Luomutallissa on laaja valikoima luomu- ja fitnessruokia sekä lisäravinteita. Puhtaan ravinnon puolesta puhuva Luomutalli tarjoaa vaativallekin asiakkaalle ehkä verkon kattavimman valikoiman eri tuotteita hyvinvointiin yhdestä osoitteesta.

Samoista tuotteista löytyy usein eri pakkauskokoja, joten voit joko ostaa pienen tuotepakkauksen uuden tuotteen kokeilua varten tai hankkia kerralla enemmän jo hyväksi havaitsemaasi tuotetta (tarjolla on jopa massiivisia 25 kilon pakkauksia!). Suuremmissa pakkauksissa Foodin-brändin tuotteiden jo valmiiksi edulliset kilohinnat putoavat entisestään.

Tuotepoiminta: Kolmen litran kookosöljy

Holisti kiittää testin myötä sitä, että tuttuja tuotteita on helppo tilata suuremmissa pakkauksissa – ja todella edullisesti. Luomutallin erikoisuuksiin kuuluu esimerkiksi kolmen litran kookosöljy. Kyllä, kolmen (3) litran purkki kookosöljyä.

Foodinin tuote sopii erinomaisesti meille, jotka käytämme kookosöljyä niin keittiössä kuin kylpyhuoneessakin. Suuresta purkista on kätevä annostella kookosöljyä  sekä keittiön isoon lasipurkkiin että omaan pienempään kosmetiikkapurkkiin. Lue lisää kookosöljyn kosmeettisesta käytöstä täältä.

Kun kookosöljyä kuluu päivittäin niin ruoanlaitossa ja kahvin sekä puuron seassa kuin myös lapsen hiuspohjaan ja koko perheen ihollekin – saati sitten hieronnassa – alkaa jopa litran kookosöljypurkki tuntua turhan pieneltä. 3 litran myyntikoko voi vaikuttaa hassulta, mutta on itse asiassa tervetullut lisä koteihin, joissa kookosöljyn monet hyödyt tunnetaan. Jää muuten litrahinta melko edulliseksi! Luomutallissa 3 litran kookosöljy maksaa 49,90 euroa.

Tilaus toimitettuna vaikka kotiovelle

Kun tilaat Luomutallista tuotteita vähintään 60 eurolla, et maksa lainkaan postikuluja. Halutessasi tilauksen saa myös lisähintaan toimitettuna kotiovelle saakka. Maksaminen on tehty erittäin helpoksi: vaihtoehtoina ovat kaikki yleisimmät luottokortit ja pankkikortit sekä lasku- ja osamaksumahdollisuus.

Jostain syystä maksuvaihtoehdot eivät ole sivulla helposti nähtävillä, vaan ne pääsee näkemään vasta tilausvaiheessa. Tästä ei tarvitse kuitenkaan hämääntyä, koska maksuvaihtoehtoja on todella runsaasti tarjolla.

Luomutalliin voit myös luoda oman asiakastilin, jolloin tilaaminen helpottuu entisestään. Holisti suosittelee lämpimästi kokeilemaan uutta kotimaista verkkokauppaa, jonka sydän on puhdasta luomua!

Holisti moittii:

  • Sivuilta puuttuvat tiedot maksutavoista ja toimituskuluista. Ne selviävät vasta kassalla tilausta tehdessä. Nyt kerromme tarvittavat tiedot kaikille seuraajillemme, jotta muiden ei tarvitse vaivata asialla päätään!
  • Sivustolla saisi olla enemmän tuotekuvia. Osa tuotekuvista vaikuttaa jopa siltä, että kyseessä on jokin aivan muu tuote.
  • Estetiikan ystävänä Holisti kaipaisi kauniimpaa ja selkeämpää sivustoa. Nyt luomutalli.fi näyttää hieman 90-lukulaiselta ja vasemman laidan navigaatiota joutuu välillä selaamaan pitkään ennen kuin löytää etsimänsä.

Holisti kiittää:

  • Monissa tuotteissa mahdollisuus valita suurempi pakkauskoko todella edullisesti
  • Ilmainen toimitus yli 60 euron tilauksiin
  • Valtava tuotevalikoima ja paljon erikoisuuksia, joita voi olla muualta vaikea saada
  • Tuotekuvaukset ovat informatiivisia
  • Kaikki saman katon alla
  • Tilaaminen helppoa ja maksutavat monipuoliset

Tutustu Luomutalliin täällä.

One Comment

  1. Luomutalli.fi ei löydy. Taisi olla estetiikka pahasti kateissa…

Comments are closed