Raakasuklaan valmistuspaketti ja valmispatukat

cocovi_suklaa

Raakasuklaa tarkoittaa, että suklaassa on käytetty raakakaakaota eli se sisältää kaikki 1200 aktiivista ainesosaa, joita kaakaossa luonnostaan on. Raakasuklaata on hauska tehdä itse tai helppo ostaa valmiina patukoina.

Foodin raakasuklaan valmistuspaketit löydät täältä

Raakasuklaan valmistaminen on todella helppoa: monet valmistajat myyvät raakasuklaan valmistuspaketteja, joissa on kaikki tarvittava raakasuklaan tekemiseen kotona. Itsetehtyä raakasuklaata voi maustaa makunsa mukaan vaikka chilillä, marjoilla tai kookoksella. Raakasuklaan valmistuspaketti on myös mahtava lahjaidea!

CocoVin raakasuklaan valmistuspaketin voit ostaa täältä
cocovi_suklaa2

Raakasuklaapatukat ovat kiireessä herkuttelijan ja urheilijan pelastus. Raakasuklaapatukka on erinomainen vaihtoehto tavallisille suklaapatukoille, joissa on lähes pelkkää sokeria. Missä tahansa mukana kulkevat raakasuklaapatukat ovat hyvä apu tilanteissa, joissa seuraavaan ateriaan on vielä aikaa ja tarvitset ravinteikasta ruokaa ollessasi liikkeellä. Idea raakasuklaapatukoissa on, että voit herkutella suklaalla vaikka joka päivä ja saada sen kaikki terveyshyödyt.

CocoVin raakasuklaapatukoita voit ostaa täältä

Terveellinen ravinto ei tarkoita, että suklaasta pitäisi luopua. Päinvastoin – raakasuklaa tekee herkuttelun paitsi sallituksi myös suositeltavaksi!

Ostovinkit

PUHDISTAMO – RAAKASUKLAA, MINTTU, RAAKA, 32G

Suomessa valmistettu raakasuklaa, joka on makeutettu kotimaisella lähihunajalla ja maustettu aidolla piparminttuöljyllä. Tämä suklaaherkku sisältää jopa 60% kaakaota, mutta maistuu ihanan kevyelle!

Luomutalli.fi

FOODIN – RAAKASUKLAAN VALMISTUSPAKETTI, LUOMU, RAAKA, 420G

Kokeile raakasuklaan valmistusta kotona! Foodinin ihanalla valmistuspaketilla se sujuu helposti. Pakkauksessa on kaikki mitä tarvitset raakasuklaan valmistamiseen!
Luomutalli.fi

Vastaa