Tilaa teetä netistä

tea

Oletko aikeissa tilata teetä netistä? Suomalaiset teen ystävät ovat erinomaisessa tilanteessa, koska Suomessa on useita erittäin laadukkaita teekauppoja, jotka tarjoavat myös mahdollisuuden netistä ostamiseen. Tutustu alla olevien teekauppojen mahtavaan tarjontaan!

Lue lisää eri teelaaduista: 

Teetä on juotu ympäri maailmaa vuosituhansien ajan. Erilaisia teelajikkeita ja teen valmistustapoja on valtavasti ja teen valmistukseen liittyy jopa omia rituaaleja. Useimmiten teestä puhuttaessa tarkoitetaan teepensaan lehdistä valmistettua juomaa. Teepensaan lehdistä valmistettu tee voi olla lehtien käsittelytavasta ja nuoruudesta riippuen esimerkiksi valkoista, vihreää tai mustaa teetä. Tätä perusjakoa laajentavat vielä erilaiset tavat rullata tai muuten käsitellä lehtiä. Lisäksi teelaatuihin lisätään usein erilaisia hedelmiä, öljyjä tai yrttikasveja mausteeksi.

Teeksi kutsutaan myös monia juomia, joissa ei ole teepensaan lehtiä. Tällaisia ovat esimerkiksi punapensaan lehdistä valmistettu rooibos-tee tai monet yrttiteet, kuten inkivääritee. Tee kulkeekin kutsumanimenä monelle juomalle, joka nautitaan kuumana hauduttamisen jälkeen.

Tällä sivulla kerromme erilaisista teetuotteista ja niiden terveysvaikutuksista. Tiesitkö vaikkapa, että rooibos-tee on ainoa oikeasti kofeiiniton tee?

Bello teekauppa


siirry kauppaan

Bello.fi on vihreän teen ja varsinkin matcha-teen erikoisliike, jonka tavoitteena on levittää jauhetun vihreän teen eli matchan ilosanomaa.

Bello.fi verkkokaupasta voit tilata monet erilaiset teet, yrttiteet, erikoiskahvit, makeiset ja paljon muuta.

Ilmainen toimitus yli 49 €:n tilauksille.
Chaya teekauppa

siirry kauppaan
Teekauppa Chaya tarjoaa yli 250 teen ja haudukkeen valikoiman kaikille teen ystäville. Chaya verkkokaupasta voit hankkia myös teetarvikkeita.

Voit käydä myös maistamassa Chayan tuotteita heidän Helsingin myymälässään Kluuvin kauppakeskuksessa.

Ilmainen toimitus yli 30 €:n tilauksille.
Chaya teekauppa

siirry kauppaan
Teekauppa.fi tarjoaa valtavan valikoiman eri teelaatuja sekä teen valmistukseen tarkoitettuja välineitä.

Teekauppa.fi tarjoaa sivustollaan myös suuren määrän mielenkiintoista tietoa teestä ja teen juonnista.

Ilmainen toimitus yli 30 €:n tilauksille.

Comments are closed.