Kookosvesi

Kookosvesi valmistetaan nuorista kookospähkinöistä, jotka ovat vielä vihreitä. Kookosvesi kulkee kookospalmun läpi ja suodattuu matkalla pähkinän sisälle. Se on siis erittäin puhdas luonnontuote!

Kookosvesi dr martins luomu

Tämän lisäksi kookosvesi on antibakteerista, antiviraalista ja antifungaalista. Ennen kaikkea se on mainio nesteyttäjä, joka sopii kehon nestetasapainon ylläpitoon ja esimerkiksi palautusjuomaksi.

Kookosvesi on avuksi urheilusta palautumisessa ja painonhallinnassa. Se on loistava nesteyttäjä ja energisoija. Kookosvesi on käsittelemätön, lisäaineeton luonnontuote ja luomulaatuisia kookosvesiä saa kotimaisista verkkokaupoista tilattua helposti.

Kookosvedestä 94% on vettä. Lisäksi siinä on elektrolyyttejä, jotka tehostavat nesteytystä. Kookosvesi maistuu makealle, mutta siinä ei ole juurikaan sokeria.

Urheilu- ja palautusjuomaksi kookosvesi sopii myös siksi, että se sisältää muun muassa b-vitamiineja ja kaliumia sekä kalsiumia, fosforia ja magnesiumia. Kookosveden juominen ehkäisee lihaskramppeja.

Kookosvesi sisältää sytokiineja, jotka suojaavat soluja. Se auttaa myös kehon ph-tasapainon ylläpidossa ja siten auttaa muun muassa ihon hyvinvointiin. Kookosvesi on hyvä vaihtoehto muille makeille juomille, koska se tyydyttää makeanhimon ilman sokeria. Se on lähes rasvaton ja vähähiilihydraattinen luonnostaan. Kookosvesi on myös täysin kolesteroliton.

Kookosvedellä tunnustetaan olevan myös ominaisuuksia, jotka ehkäisevät virtsatietulehduksia ja ehkäisevät munuaiskivien muodostumista.

Ostovinkit

ECOS – KOOKOSVESI, 250ML

Ecos kookosveden erikoisuus on, että se tehdään vain 6kk ikäisistä tai nuoremmista thaimaalaisista kookospähkinöistä. Siksi se sisältää muun muassa vähemmän sokeria ja enemmän kaliumia kuin monet muut kookosvedet. Treenikassissa kulkevan 2,5 dl pakkauksen lisäksi Ecos kookosvettä saa 1 litran tetrapakkauksissa.
Luomutalli.fi

Comments are closed.