Raaka kurpitsansiemen

Kurpitsansiemen on superruoka, jota on helppo lisätä melkein mihin tahansa ruokaan. Se sisältää runsaasti magnesiumia, sinkkiä ja rautaa. Erityispiirteinään kurpitsansiemen tekee hyvää eturauhasen terveydelle ja hyvien rasvahappojensa ansiosta se hoitaa verisuonten terveyttä.pumpkin_seed

Kurpitsansiemen kannattaa liottaa ennen syömistä. Silloin siemenestä tulee pehmeä ja entistä paremman makuinen ja se vapauttaa terveyshyötynsä elimistön käyttöön helposti.

Kurpitsansiemen sopii lisukkeeksi esimerkiksi salaatteihin, pirtelöihin ja munakkaisiin. Myös sellaisenaan kurpitsansiemen on hyvä välipala, jonka makua ei tarvitse peittää. Se on pehmeä ja herkullisen makuinen siemen, josta lapsetkin pitävät.

Raaka kurpitsansiemen sopii usein myös allergikolle

Raaka kurpitsansiemen on kokeilemisen arvoinen tuote ennen kaikkea sen erinomaisen maun vuoksi. Toinen hyvä syy on se, että niille, jotka yleensä saavat allergisia oireita tavallisista kurpitsansiemenistä, eivät oireile raakoja siemeniä syödessään. Tämä johtuu siitä, että raaka kurpitsansiemen ei sisällä samanlaisia tuotannossa puhtaisiin siemeniin siirtyneitä aineiden jäämiä kuin tavanomaisesti tuotettu.

Itävaltalaiset kurpitsansiemenet

Yleensä kurpitsansiemenet, joita kaupasta löytyy, ovat peräisin Kiinasta, oli tuote sitten luomua tai ei. Kotimaisista verkkokaupoista löytyy kuitenkin erinomainen vaihtoehto Kiinasta asti tuoduille kurpitsansiemenille, nimittäin itävaltalaiset luomu kurpitsansiemenet.

Pätevä syy raakojen itävaltalaisten kurpitsansiementen ostamiseen on tietenkin niiden alkuperämaa. Itävallasta Suomeen tuodut kurpitsansiemenet ovat Kiinaan verrattuna melkein lähiruokaa! Kiinan maaperä on myös monelta osin saastunut, joten Itävallan maaperästä kasvaneet luomulaatuiset siemenet ovat mieluisampi valinta.

Raakoja itävaltalaisia luomu kurpitsansiemeniä on joskus voinut ostaa Punnitse ja säästä -liikkeistä, mutta niitä ei enää ole saatavilla. Raakojen siementen ystävien iloksi verkkokaupoista voi ostaa monelle tutuksi tullutta superherkkua edullisesti. Foodin-merkkiset raaka luomu kurpitsansiemenet voi ostaa joko kätevässä pienessä pakkauksessa tai kerralla isomman pussin jatkuvaa käyttöä varten.

Ostovinkit

FOODIN – KURPITSANSIEMEN, ITÄVALTA, LUOMU, RAAKA, 250G

Herkulliset kurpitsansiemenet Itävallasta. Jos saat tavanomaisista kurpitsansiemenistä oireita, kokeile näitä raakoja luomusiemeniä! Tutustu Luomutallin verkkokaupassa.

Comments are closed.